Nieuwe Kazernekleding Brandweer - Textiel Services Rijnmond

Gepubliceerd okt. 21, 21
6 min read

Monteurskleding - TSRBV

Textiel Services Rijnmond

Schrijnwerkerstraat 25, 3194 AE Hoogvliet Rotterdam, Nederland
+31104601488
Garagekleding

Zo geven wij invulling aan circulariteit! Wat betekent dit voor u in de praktijk? ✔ Veilige kleding✔ Frisse medewerker✔ Duurzaam wassen✔ Gelukkige eindgebruiker✔ Tevreden klant SECTOREN Werkkleding is echt ons ding. Wij kennen de wensen van de verschillende sectoren en weten waar u behoefte aan heeft. Met geraffineerde wasprocessen doen wij dagelijks ons uiterste best de meest vervuilde overalls weer schoon te krijgen (Bedrijfskleding specialist).

Uw kleding wordt dus nooit met andere soorten kleding gewassen. Kleding die in aanraking met komt met oliën en vetten krijgt bij ons een extra inweekprogramma, zuurbestendige kleding krijgt een extra beschermende coating. De werking van de beschermende eigenschappen wordt regelmatig gecontroleerd. Wij informeren de klant direct wanneer een kledingstuk niet meer aan zijn eisen voldoet.

In een speciaal ingerichte RABC-ruimte wordt de kleding tot in de puntjes afgewerkt, zodat u gegarandeerd bent van een fris-geklede medewerker, en wij van een tevreden klant. INFRA Al jarenlang zijn wij de vereerd de kleding van gerenommeerde bouw- en overheidsbedrijven te mogen wassen. Vanzelfsprekend is uw kleding bij ons veilig en in goede handen.

Industriele Wasserij - Industriele Wasserij - Textielservices - tsrbv.nl

Wasservice - Bedrijfskleding - Textiel Services RijnmondIndustriele Wasserij - Industriele Wasserij - Textielservices - Textiel Services Rijnmond

U kunt zelf heel eenvoudig traceren waar de kleding zich bevindt via de webportal. Lees waarom werkkleding niet thuis gewassen moet worden. Bijkomend voordeel is dat oude kleding bij ons achterlaten kan worden voor een ecologisch verantwoorde verwerking. 52 weken per jaar halen onze chauffeurs de vuile kleding op van verscheidene milieu- en overheidsdiensten in onze voornaamste steden, en dragen we bij aan het schoon houden van onze straten.

Variërend van afvalbrengstations tot straatvegers en inzamelaars van chemisch afval, wij zorgen iedere week voor frisse werkkleding die gezien mag worden. Bedrijfskleding specialist. U bepaalt zelf hoe weinig tijd en moeite u wilt steken in het kledingmanagement. Wij hebben de expertise om u volledig te ontzorgen. Wij leggen de kleding in persoonlijke lockers en voorzien u van alle kledinginformatie.

REINIGING & ONDERHOUD Schoon en fris, dat is wie wij zijn Wassen is waar het ons uiteindelijk allemaal om draait. Elke bedrijfstak brengt zijn eigen kledingeisen maar ook specifieke vervuiling mee. De energiezuinige wasprogramma’s zijn zeer nauwkeurig in het doseren van de juiste zepen voor een optimaal resultaat. Onze experts op het gebied van vlekkenverwijdering doseren handmatig zeep bij wanneer dit nodig is.

Wasserij Voor Cleanroom Kleding - tsrbv.nl

Zo wassen wij niet alleen volgens de norm, maar volgens de . Werkkleding wassen en onderhouden is een vak apart. Voor verreweg de meeste kleding is een automatisch wasproces ontwikkeld waarin de zepen exact zijn gedoseerd (Bedrijfskleding huren). Maar soms kan het niet anders en moet de meester handmatig ingrijpen. Juist die fijne kneepjes maken dat uw kleding altijd in goede handen is.

Bedrijfskleding Wasserij Stomerij - TSRBVStomerij En Wasserij - tsrbv.nl

Wanneer (veiligheids)kleding vermaakt moet worden kijken we altijd naar wat er wél mogelijk is. Onze eersteklas kledingrestaurateurs zullen u zeker niet teleurstellen. NIEUWE KLEDING Een keuze die goed valt Naast het reinigen van werkkleding adviseren wij bedrijven in de keuze van werkkleding. Hierin denken wij actief met de klant mee en helpen u met het vinden van de voor u meest geschikte werkkleding.De beleving van de drager een belangrijke rol. Graag helpen wij u met het organiseren van een draagproef. Wij leveren bedrijfskleding zowel in aankoop als in huur. Over het kostenplaatje hoeft u ook niet in te zitten, wij rekenen het voor u uit. Samen met u maken wij kostenprognoses voor de komende jaren over de verschillende keuzemogelijkheden - PBM.

Bedrijfskleding Stomerij Wasserij En Kledingreparatie - Textiel Services Rijnmond

Buiten het kostenaspect zijn goede redenen om de verschillende modellen naast elkaar neer te leggen. Het voordeel van huren is dat u gedurende de huurperiode geen risico loopt over de kleding, die verantwoordelijkheid ligt bij de wasserij. Gaat er iets kapot, wordt het automatisch gerepareerd of vervangen. “Moet ik na de huurtermijn een afkoopsom betalen?” Een voordeel van aankopen is dat u de kosten volledig in eigen beheer heeft, en flexibeler bent wanneer de wereld om u heen verandert.

Uiteraard heeft u altijd inzage in het kledingbeheer, en de drager… die is altijd goed gekleed. Ruim voor het einde van de huurovereenkomst zullen we samen om de tafel gaan. Na de contractperiode wordt de kleding automatisch van u! Vandaar dat relaties altijd van duurzame aard zijn. Een klant kán wel overstappen, maar wil het gewoon niet! Never change a winning team! VOORRAADBEHEER Besteedt uw kledingmanagement uit De laatste jaren hebben wij ons sterk gericht op het beheren van kledingvoorraden van klanten.

Wij zorgen ervoor dat zijn kledingpakket op tijd in zijn locker ligt. Bent u benieuwd hoe andere bedrijven dit hebben geregeld? Laat ons u adviseren met de juiste kledingkeuze en in de watten leggen. Ervaar hoe vertrouwd het is om klant bij Novatex te zijn. KOSTENPROGNOSE Ons uitgangspunt is een eerlijke en open service.

Bedrijfskleding Specialist - Textiel Services Rijnmond

Daar hoort ook een kostenprognose bij. Geen vragen over de factuur achteraf, u weet exact waarvoor u betaalt. HOE GAAN WIJ TE WERK? Samen met de klant gaan we diep in op de specifieke situatie. We maken zeer nauwkeurige en onderbouwde prognoses omtrent het aantal bewassingen en additionele diensten. Kortom, het totale plaatje.

Op basis van onze uitgebreide kennis van werkkleding en ervaring op het gebied van voorraadbeheer tonen wij de voor u meest geschikte oplossing voor de komende jaren. Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes en geen vervelende verrassingen. Werkkleding huren. Uiteraard zijn alle rapportages opvraagbaar. Of neemt u gerust een kijkje in .

Maar soms kun je niet anders.. Novatex helpt u met een verantwoorde verwerking van deze stromen. Wij stellen op uw locatie een inzamelcontainer ter beschikking die we periodiek legen. Onderdeel van een gesloten keten is het opnieuw leven blazen in oud textiel, zonder hierbij aan kwaliteit te verliezen. Met de huidige technologie zijn we goed in staat om mono-stromen zoals katoen te hergebruiken zonder daarbij aan kwaliteit te verliezen.

Moderna - TSRBV

U bepaalt dus zelf voor een groot deel of uw kleding geschikt is om te recyclen. Laat ons u helpen bij het maken van een verantwoorde kledingkeuze! VEILIG WERKEN Wij zorgen ervoor dat u gerust kunt blijven werken Essentieel voor mensen die buiten werkzaamheden verrichten onder gevaarlijke omstandigheden is hun zichtbaarheid.

Door veranderende wetgeving is de norm EN 471 steeds vaker van belang, en worden steeds meer bedrijven verplicht signaalkleding te dragen. Een veel voorkomende klacht bij hoge-zichtbaarheidskleding is het snel loslaten of ‘verkleven’ van de striping. Wij weten wel hoe dat komt. Deze klachten kunnen voor 99% worden voorkomen. Lees hier wat u vooral moet doen! Metaal bewerken is niet geheel zonder risico’s.

Wij zijn er om uw medewerkers te beschermen tijdens laswerkzaamheden. EN ISO 11611 is de geldende norm voor laswerkzaamheden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen Klasse 1 en Klasse 2 laskleding. Door het consequent onderhouden van de kleding wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Op de reparatie-afdeling worden gaatjes en scheuren direct met een vlamvrij garen gedicht.

Bedrijfskleding Wassen: Vijf Overwegingen

Samen halen wij het optimale uit uw kleding en het personeel. In de chemie is het vanzelfsprekend dat kleding aan hoge veiligheidseisen moet voldoen. Tenslotte moet de kleding bescherming bieden tegen druppels en spatten van zuren en chemicaliën (EN 13034). Om deze zekerheid te bieden wordt iedere wasbeurt een beschermende laag op de kleding gebracht.

Meer van Cv-ketel

Navigation

Home

Latest Posts

Budget Huisontruiming.

Published Nov 29, 21
7 min read

Zo Vindt U Een Betrouwbare Schoorsteenveger

Published Nov 27, 21
8 min read